Tannimplantater hos Implantis Tannklinikk I Krakow

Tannimplantater ser, fungerer og føles akkurat som om det var pasientenes egne permanente tenner.

Et tannimplantat er en kunstig tannrot satt inn i kjevebeinet til støtte for en krone eller en bro. De av våre pasienter som til nå har fått tenner rekonstruert og festet på implantater forteller at tennene ser, fungerer og føles akkurat som om det var pasientenes egne permanente tenner.

Er tannimplantat løsningen for meg?
Hvis du mangler en eller flere tenner, så sannsynligvis ja! Så godt som alle med god helse og en kjeve som er ferdigvokst er en potensiell kandidat. Det gjelder enten man helt enkelt mangler en tann fra fødselen, eller har mistet en eller flere tenner på grunn av skade, forråtnelse, tannkjøttsykdom, infeksjon eller annet. Tannimplantater er en meget bra løsning for pasienter som ikke lenger ønsker uttakbar protese eller de ulempene dette medfører.
Den beste måten for å få avgjort om du er aktuell for å benytte et implantat er å oppsøke en ekspert på tannimplantater. Det er viktig å informere om du røyker, eventuelle sykdommer og om du tar noen medisiner.

Tannimplantater fra Straumann i Sveits - PREMIUM Klasse - tannbehandling i Polen

Tannimplantater fra Straumann er verdens ledende på tannimplantatmarkedet.
Institut Straumann AG fra Sveits er verdens ledende innen tannimplantater og regenerasjon av periodontale vev.

Fordelene med tannimplantater

 • Beste alternativet til friske permanente tenner.
  Tannimplantater har langt holdbarhet og er veldig stabile. De ser ut og fungerer akkurat som om det er pasientens egne tenner.
 • Er en langsiktig løsning
  Tradisjonelle broer, utført på riktig måte, kan holde i 10 år eller mer, men på et tidspunkt vil de trenge utskifting, mens implantater som blir fulgt opp kan holde livet ut.
 • Gir bedre livskvalitet
  Gjenskapte tenner på implantater ser ut akkurat som pasientens egne tenner og i motsetning til uttakbare proteser vil de aldri løsne eller på noen måte falle ut under en samtale, en latter eller når man spiser. Tannimplantater trenger ikke tannprotese lignende rengjøring rutiner og man kan benytte tilsvarende tannhygiene som for sine egne tenner.

 • Bedrer helsen og et fint utseende.
  Hvis en eller flere tenner mangler, og kvaliteten på okklusjonen forverres kan dette gradvis føre til tap av kjevebeinsmasse, noe som kan føre til at formen og elastisiteten til kjeven og derigjennom ansiktet endres. Tannimplantater forhindrer denne prosessen og kan også bidra til å stimulere beinvekst
 • Gjør det enkelt å snakke og spise
  Uttakbare proteser kan påvirke uttalen når man snakker, og enda verre forstyrre riktig tygging som igjen kan ha en uheldig innvirkning på fordøyelsen. Pasienter med implantater som fungerer akkurat som deres egne tenner opplever ingen problemer med fordøyelse som er forårsaket av feil tygging.
 • Beskytter de eksisterende naturlige tenner
  Hvis en eller flere tenner mangler vil de eksisterende mangle støtte og vil bevege seg mot det ledige rommet etter den manglende tannen. Dette kan medføre problemer med matrester som legger seg i og kan i verste fall føre til at enda flere tenner faller ut. Dette er problemer som kan unngås ved å få erstattet den manglende tannen med et implantat, noe som også gir pasienten med et fint smil med flotte tenner.

Hold kontakten

Legg igjen ditt telefonnummer,og vi vil kontakte deg!

Send

IMPLANTIS dekker første flyreise fra Norge til Krakow for tannbehandlinger opp til kr. 2,000

Selvfølgelig transport fra flyplassen, panoramarøntgen, tannsjekk og meget god kvalitet er inkludert og kostnadsfri for våre pasienter!

Våre tannleger

Hva våre pasienter sier om oss

Bli bedre kjent med oss

Andre tannbehandlinger i IMPLANTIS
Konsultasjons og tannbehandling pakke for nye pasienter – IMPALNTIS tannklinikk i Krakow
 • Vi dekker første flyreise fra Norge til Krakow for tannbehandlinger opp til kr. 2,000  (kontakt oss per mer informasjon)
 • Gratis panoramarøntgen og første konsultasjon med tannlege i klinikken
 • Foreløpig behandlingsplan
 • Gratis small digital x-ray or lokalbedøvelse
Les mer