Tannbro

En tannbro blir vanligvis brukt når det kun er noen tenner som skal erstattes, eller om de tennene som skal erstattes kun er på den ene siden av munnen.

En tannbro er en gjenskapning av tenner som blir brukt for å erstatte en eller flere manglende tenner. For å kunne fylle ut hullet etter en manglende tann ved hjelp av en tannbro må pasienten ha minst en av sine egne tenner (søyle tenner) eller implantater på hver side av åpningen.
En tannbro blir vanligvis brukt når det kun er noen tenner som skal erstattes, eller om de tennene som skal erstattes kun er på den ene siden av munnen. Broer blir vanligvis laget med en base av et edelt metall. Hvis broen er synlig vil basen bli dekket med porselen. Noen ganger brukes et ikke-edelt metall for å redusere kostnadene.

Tannbroer

Det kan være mange grunner til at man trenger å erstatte og gjenskape manglende tenner:

  • Ditt utseende
  • At en manglende tann fører til mer belastning på tenner ved siden av.
  • En åpning kan føre til at bittet blir påvirket ettersom tennene nær åpningen kan vike seg mot åpningen og endre måten tennene oppe og nede biter i sammen. Dette kan føre til at mat blir sittende i åpningen og kan forårsake både karies og tannkjøttsykdommer.

Som følge av CAD / CAM teknologien som brukes hos IMPLANTATIS Dental Clinic kan det oppnås meget gode estetiske resultater. Teknologien brukes for å lage fullkjeramiske broer uten metallbaser som Cercon eller IPS e. Max ZirCAD.

Hold kontakten

Legg igjen ditt telefonnummer,og vi vil kontakte deg!

Send

IMPLANTIS dekker første flyreise fra Norge til Krakow for tannbehandlinger opp til kr. 2,000

Selvfølgelig transport fra flyplassen, panoramarøntgen, tannsjekk og meget god kvalitet er inkludert og kostnadsfri for våre pasienter!

Våre tannleger

Hva våre pasienter sier om oss

Bli bedre kjent med oss

Andre tannbehandlinger i IMPLANTIS
Konsultasjons og tannbehandling pakke for nye pasienter – IMPALNTIS tannklinikk i Krakow
  • Vi dekker første flyreise fra Norge til Krakow for tannbehandlinger opp til kr. 2,000  (kontakt oss per mer informasjon)
  • Gratis panoramarøntgen og første konsultasjon med tannlege i klinikken
  • Foreløpig behandlingsplan
  • Gratis small digital x-ray or lokalbedøvelse
Les mer