Oral kirurgi i IMPLANTIS Tannklinikk i Krakow

Våre erfarne oral- og maxcillofacial-kirurger gjennomfører en mengde forskjellige oralkirurgi-behandlinger.

Våre erfarne oral- og maxcillofacial-kirurger gjennomfører en mengde forskjellige oralkirurgi-behandlinger.
Tanntrekking
Det kan være mange grunner til at du trenger å trekke en tann. Noen tenner blir trukket fordi de har forfalt gjennom lang tid. Andre tenner kan være skadet pga en periodontal sykdom, eller har brutt på en måte som ikke kan repareres. Noen tenner må fjernes fordi de står feil plassert i munnen, f.eks. visdomstenner, eller for å klargjøre til en implantologisk behandling.
Fjerning av en enkelt tann kan føre til problemer i forhold til evnen til å tygge og problemer med hvordan over og underkjeven møtes. Dette kan ha stor innvirkning på din tannhelse.
For å unngå slike komplikasjoner vil vår kirurg gå gjennom alternativer som finnes for å unngå at tannen må trekkes, så vel som erstatninger for en trukket tann med et tannimplantat eller bro.

Oral kirurgi

for og etter planneing tannbehandling og implantater i IMPLANTIS

Styrking av kjeveben, og benpåbygging

For at innsetting av tannimplantater skal være vellykket må kjevebeinet ha nok ben til å gi dem støtte. Tap av tenner fører ofte til at tapet av ben øker over tid.
At man mister tenner kan være forårsaket av:
  • Tannkjøttsykdommer
  • Karies og infeksjoner
  • Skader eller traumatiske opplevelser
  • En defekt / feil I utviklingen

Hvis benet under tannkjøttet ikke er høyt nok og/eller ikke stort nok, må du ha en behandling for å tilføre ben til kjeven før implantater kan settes inn.
Benpåbygging er et begrep som beskriver en rekke metoder som brukes til å “bygge” ben slik at tannimplantater  kan settes inn. Disse metodene involverer som oftest det man kaller ”sinus lift” eller å pode, (legge) ben eller benlignende materiale på kjeven. Etter en poding/sinus lift, må pasienten vente flere måneder for at materialet skal gro sammen med eksisterende ben. Når man bruker ” Off–the-shelf ” podet materiale vil enten omkringliggende bein vokse inn i det podede materialet, eller så vil cellene rundt endre det nye materialet til bensubstans.
Det kan benyttes mange forskjellige metoder for å styrke kjevebenet. Din tannlege vil gjøre et valg avhengig av type, plassering og antall implantater som skal settes inn. Hvis du trenger beinoppbygging er det veldig viktig at du og din tannlege diskuterer alle forskjellige muligheter og valg som er tilgjenglig.
Etter at styrking av kjevebenet er foretatt vil det vanligvis gå fire til seks måneder før implantater kan settes inn.

Hold kontakten

Legg igjen ditt telefonnummer,og vi vil kontakte deg!

Send

Sinus lift

Overkjevens bihuler ligger i kinnbeinet over de øvre tennene. Disse bihulene består av tomme luftfylte rom. Noen av røttene til overkjevens tenner strekker seg opp mot disse bihulene. Hvis disse tennene fjernes er det ofte bare en tynn vegg av bein igjen som skiller sinus maxillaris og munnen. Hvis det skal settes inn tannimplantater trengs det ben for å holde dem på plass. Dersom sinusveggen er veldig tynn er det umulig å plassere tannimplantater i dette benet.

Det avgjørende for et vellykket tannimplantat som holder lenge er kvaliteten på kjevebenet og hvor mye ben det er å feste i der implantater skal settes inn. Hvis det har vært bentap på som følge av skade eller tannkjøttsykdom kan det foretas en sinusstyrking for å heve sinusgulvet og der igjennom gi rom til ny bendannelse. Dette er en av de mest vanlige behandlinger for  bentransplantasjon for personer med bentap i overkjeven. Metoden går ut på å sette i gang benvekst i gulvet i overkjevens sinus ovenfor der tennene i overkjeven er forankret. Når dette benet styrkes og det startes benvekst kan tannimplantater settes inn og festes i det nye benvevet.

IMPLANTIS dekker første flyreise fra Norge til Krakow for tannbehandlinger opp til kr. 2,000

Selvfølgelig transport fra flyplassen, panoramarøntgen, tannsjekk og meget god kvalitet er inkludert og kostnadsfri for våre pasienter!

Våre tannleger

Hva våre pasienter sier om oss

Bli bedre kjent med oss

Andre tannbehandlinger i IMPLANTIS
Konsultasjons og tannbehandling pakke for nye pasienter – IMPALNTIS tannklinikk i Krakow
  • Vi dekker første flyreise fra Norge til Krakow for tannbehandlinger opp til kr. 2,000  (kontakt oss per mer informasjon)
  • Gratis panoramarøntgen og første konsultasjon med tannlege i klinikken
  • Foreløpig behandlingsplan
  • Gratis small digital x-ray or lokalbedøvelse
Les mer