IN-HOUSE 3D DENTAL CT SCAN / 3d røntgen

Alle pasienter kan kjapt få tilgang til tiltrengte bilder som er nødvendige for å frembringe en diagnose raskt og effektivt så behandlingen kan planlegges.

Har du behov for en ordinær tannbehandling eller en større jobb på dine tenner i utlandet?
IMPLANTIS Dental Clinic i Krakow i Polen har en velkvalifisert og erfaren stab, topp moderne diagnostisk og medisinsk utstyr, og ikke minst en hyggelig og profesjonell atmosfære.
IMPLANTIS Dental Clinic er utstyrt med en in-house 3D dental CT skanner Carestream 8100 3D (KODAK).
Alle pasienter kan kjapt få tilgang til tiltrengte bilder som er nødvendige for å frembringe en diagnose raskt og effektivt så behandlingen kan planlegges.
Takket være vår Dental CT skanner er det mulig å ta veldig nøyaktige bilder som igjen medfører at man kan planlegge behandlingen i detalj. Vår Dental CT skanner gjør det lettere for en tannimplantolog å få oversikt over pasientens kjevebein og de gjenværende tennene. Bildene blir veldig klare og tannlegene kan jobbe lett uten å komme inn i og skade sensitive strukturer der det operasjonen foregår. På denne måten sikrer vi at pasientene får den beste og tryggest mulige behandlingen.
Ved hjelp av vår ”in-house” 3D dental CT skanner  kan kirurgitiden reduseres. Alle pasienter kan få den nødvendige behandlingen uten lang kirurgisk behandlingstid. Bildene er også veldig nyttige for å kunne visualisere behandlingen for pasienten så han vet hva som skal foregå.

IN-HOUSE 3D DENTAL CT SCAN / 3d røntgen

for og etter planneing tannbehandling og implantater i IMPLANTIS

Takket være vår Dental CT skanner er det mulig å ta veldig nøyaktige bilder som igjen medfører at man kan planlegge behandlingen i detalj.

Hva er en Dental CT-scanner?

Vår Dental CT Skanner gjør oss i stand til å velge den beste plasseringen for implantater og å planlegge detaljene for behandlingen med stor nøyaktighet, i god tid før behandlingen.

Hvordan skiller en Dental CT skanner seg fra vanlig røntgen?

Ordinært blir røntgenbilder av tenner tatt todimensjonalt. De viser plasseringen av tennene og høyden på kjevebeinet. Disse bildene er ofte litt forvrengt og viser ikke tykkelsen på kjevebeinet. Når det tas en CT-skanning blir bildene helt nøyaktige. Bildene viser tettheten av kjevebeinet og har tre-dimensjonale tverrsnitt av kjevene. Her kan man måle nøyaktig om det er ben nok til å feste implantater.

Så hvorfor trenger jeg en CT-skanner?

En CT-skanner kan hjelpe oss tannleger å avgjøre om pasienten er en kandidat for å få satt inn implantater. Det kan spare pasienten for en unødvendig behandling. Skanneren gir mye mer informasjon enn tradisjonelle røntgenbilder og gir oss hjelp i forberedelsene til en behandling. Etter en CT-skanning kan vi se de anatomiske strukturene, konturene til kjevebeinet, og de beste festpunktene for implantatene før behandling. Dette medfører kortere operasjonstid og færre komplikasjoner for pasienten.

Trenger jeg noe spesielt? Hva skjer med meg ved en CT-skanning?

Du trenger ikke å foreta noen spesielle forberedelser før en CT-skanning. Hvis du har smykker på hodet eller rundt halsen kan du bli bedt om å ta dem av så de ikke forstyrrer skanningen. Det eneste du trenger å passe på er å være i ro i de minuttene skanningen tar så bildene blir tydelige og klare.

Hva med strålefaren?

Skanneren er av typen Cone Beam Computed Tomography (CBCT) skanner og er kompakt bygget og har relativt lave strålingsnivåer, noe som gjør at den er veldig godt egnet for å ta bilder av tenner og kjevestrukturer.

Hold kontakten

Legg igjen ditt telefonnummer,og vi vil kontakte deg!

Send

IMPLANTIS dekker første flyreise fra Norge til Krakow for tannbehandlinger opp til kr. 2,000

Selvfølgelig transport fra flyplassen, panoramarøntgen, tannsjekk og meget god kvalitet er inkludert og kostnadsfri for våre pasienter!

Våre tannleger

Hva våre pasienter sier om oss

Bli bedre kjent med oss

Andre tannbehandlinger i IMPLANTIS
Konsultasjons og tannbehandling pakke for nye pasienter – IMPALNTIS tannklinikk i Krakow
  • Vi dekker første flyreise fra Norge til Krakow for tannbehandlinger opp til kr. 2,000  (kontakt oss per mer informasjon)
  • Gratis panoramarøntgen og første konsultasjon med tannlege i klinikken
  • Foreløpig behandlingsplan
  • Gratis small digital x-ray or lokalbedøvelse
Les mer